TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Kripmjaltezat Dhe Zeheri
Lyrics
(Feat. Mariza Ikonomi)

Ky ze I bukur stomakun ma perzien
Kete ze une do ta shtrydh dhe do ta pi si leng,
sepse une jam Zeheri.
Nga zeri I ferrit vij.
Mesoni gjuhen time:
Squk, glluk, shlla-shlli
Kabllo,priza…
Zera femijesh dua te ha tani.
O femije,une jam Kripemjalteza
Me therriten endrrat “EJA”.
Sa iu prek me krahe
Se bashku shkojme me larg.
Qiellit blu
Ku banoni vetem ju.