TEKSTESHQIP

Ledina Çelo
Ne Nje Ishull Qe Nuk Ekziston
Lyrics
(Feat. Dr.Flori)

[Ledina Çelo]

Më bën shume pyetje që as vetë nuk i di,
Di që pranë je ti,
Di që me ty rri,

E di se fryma jote jetën po më shton,
Pesë minuta shkon,
Shpirt sa më mungon,

Kemi ndaluar,
Jemi harruar,
Në mijëra puthje, për çdo puthje 'shpirt' je ti!

Kam drithëruar,
Me ty jam shuar,
Me ty çdo herë, përherë unë ndihem,
Fantazi!

Më jep dorën bashkë le të shkojmë,
Të jetojmë ne,
Të harrojmë ne,
Na na na, në një ishull që s'ekziston,
'Mirëmëngjes', më thotë,
Në mesnatë agon,

S'je Romeo, jeta vazhdon,
T'i harrojmë e rrojmë,
Bashkë të dy të shkojmë,
Na na na, nëse koha s'do ta pranojë,
Le të bëjë ç'të dojë,
Ku të dojë të shkojë,

Fjalët sa shpejtë shkojnë kur pranë je ti,
Ti, që pranë të vij,
Me ty jam fëmijë,

Sytë e tu kur shoh i ledhatoj,
Shkojnë e shkojnë e vijnë,
Jo, nuk më mjaftojnë,
Kemi ndaluar,
Jemi harruar,
Në mijëra puthje, për çdo puthje 'shpirt' je ti,
Kam drithëruar,
Me ty jam shuar,
Me ty cdo herë, përherë unë ndihem,
Fantazi!

Më jep dorën bashkë le të shkojmë,
Të jetojmë ne,
Të harrojmë ne,
Na na na, në një ishull që s'ekziston,
'Mirëmëngjes', më thotë,
Në mesnatë agon,

S'je Romeo, jeta vazhdon,
T'i harrojmë e rrojmë,
Bashkë të dy të shkojmë,
Na na na, nëse koha s'do ta pranojë,
Le të bëjë ç'të dojë,
Ku të dojë të shkojë!

[Dr.Flori]

Në dhjetë urdhërat që Zoti ka sjellë në Tokë për njerëzimin,
Një është më i sakti për këtë atmosferë,
Ai që thotë 'Mos dëshiro gruan e tjetrit',
Pasi ka shumë mënyra për t'u argëtuar,
Dhe një nga këto është që të ndjesh ritmin,
Që të ndjesh ritmin,
Gjeje ritmin...eh,
Gjeje ritmin...eh!

[Ledina Çelo]

Fantazi!
Më jep dorën bashkë le të shkojmë,
Të jetojmë ne,
Të harrojmë ne,
Na na na, në një ishull që s'ekziston,
'Mirëmëngjes', më thotë,
Në mesnatë agon,
S'je Romeo, jeta vazhdon,
T'i harrojmë e rrojmë,
Bashkë të dy të shkojmë,
Na na na, nëse koha s'do ta pranojë,
Le të bëjë ç'të dojë,
Ku të dojë të shkojë!

DËRGOI: