TEKSTESHQIP

Ledina Çelo
Vagabond Nga Dashuria
Lyrics

Të kërkoj, edhe kur të shoh ti mbetesh si i marrë
Por prapë unë të kërkoj, jashte do te fle deri sa të gjej
Se dua te të mbroj, në lëkuren time ty të të fsheh
E do të pres shume gjatë, të dy bashkë të lindim diellin këtë natë

Refreni:

Diten ta verbojmë, si ciganet nga magjia
Natën e bekojmë, endacakë nga vetmia
Ne vetëm vallezojmë, vagabonde nga dashuria
Jo nuk dashurojmë, digjemi nga marrëzia
(2 herë)

Nuk të gjej, me kerkon dhe prapë ne humbim nëpër terr
Jo nuk mund të fle, pa aromen tënde dhe instikti vdes
Ti më ke, në lekuren tënde edhe etja ndez
Jo nuk mund të pres, dielli rri me hene e sonte ne na djeg

Refreni:

Diten ta verbojmë, si ciganet nga magjia
Natën e bekojmë, endacakë nga vetmia
Ne vetëm vallezojmë, vagabonde nga dashuria
Jo nuk dashurojmë, digjemi nga marrëzia

Diten ta verbojmë, si ciganet nga magjia
Natën e bekojmë, endacakë nga vetmia
Ne vetëm vallezojmë, vagabond nga dashuria
Jo nuk dashurojmë, digjemi nga marrëzia...
(2 herë)

DËRGOI: