TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Kush Do Ta Puthi Buzen
Lyrics

fjalet me mbaruan se di skam forcen ku te gjej ty ste kam pran me mungon nje prekje shikimi im ku je ti marrjet nga kujtimet e tua gabimi me i bukur per mua pyes veten time dhe nuk ndryshoj nuk harroj

REF:2x
kush do ta puthi buzen
kujt po ja thua fjalet qe mi the
kush do ta fali ndjenjen tiiiii jo më nuk më nje

kush do ta puthi buzen
kujt po ja thua fjalet qe mi the
kush do ta fali ndjenjen tiiiii jo më nuk më nje

fjalet me mbaruan se di skam forcen ku te gjej ty ste kam pran me mungon nje prekje shikimi im ku je ti

REF:2x
kush do ta puthi buzen
kujt po ja thua fjalet qe mi the
kush do ta fali ndjenjen tiiiii jo më nuk më nje

kush do ta puthi buzen
kujt po ja thua fjalet qe mi the
kush do ta fali ndjenjen tiiiii jo më nuk më nje

DËRGOI: