TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Kaperolle
Lyrics

Kur më rri nën hije t'fikut
Plot me sy ia bën arshikut
Plot me sy e me qëpallë
Seç e shti në dhe të gjallë
(x2)

Refreni:
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Gjërë te bregu më përcolle
Ooh aman
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Sytë e zi që i rrotullove oo

Kur më shkon në ato varre
Me fustanin zvare, zvare
Të vdekurit seç i ngjalle
Të gjallët q'i vdiçe fare

Refreni:
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Gjërë te bregu më përcolle
Ooh aman
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Sytë e zi që i rrotullove oo

Kur më rri nën hije të manit
Plot me sy ç'ia bën çapkanit
Plot me sy e me qëpallë
Seçe shti në dhe të gjallë

Refreni:
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Gjërë te bregu më përcolle
Ooh aman
Oh, oh kapërrole
Kapërolle qumështore
Sytë e zi që i rrotullove oo

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar si orkestrues Naim Krasniqi.