TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Ti Me Je Shum Xheloz
Lyrics

Ti dramatizon i skenon gjerat pa hije,
ti egzagjeron edhe shton fajl pa hije,
ti manifeston xhelozi,
xhelozii,
ti manipulon n' mua siq don tii

Ref. ti me je shum xheloz,
me ty nuk kam qetsi,
bile dhe shum nervoz,
gjeje nje tjeter tii iii
ti me je shum xheloz,
me ty nuk kam qetsi,
bile dhe shum nervoz,
gjeje nje tjeter tii iii

Ti endrrat qe i'she ke deshir te jen met vertet,
mirpo endrrat tua nuk behen kurr realitet,
ti nuk ke besim andaj shpreh shum xhelozii,
me ty nuk po shkon gjeje nje tjeter ti

Ref. ti me je shum xheloz,
me ty nuk kam qetsi,
bile dhe shum nervoz,
gjeje nje tjeter tii iii
ti me je shum xheloz,
me ty nuk kam qetsi,
bile dhe shum nervoz,
gjeje nje tjeter tii iii

DËRGOI: