TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Ne Zemer Te Me Ndjesh
Lyrics

Kur në sy të më shiqosh
Dua lotin t'ma rrëmbesh
Dua trupin t'ma prekesh ngadalë
Dua thellë në zemër të më ndjesh
(x2)

Se zemrat flasin pa mbarim
Fjalët jo nuk kanë kufi
Dhe ai sy që thellë më vështron
Një qëllim në jetë do ta ketë

Refreni:
Kur pranë teje rri e heshtur
Dridhem kur më prekë ngadalë
Mbrenda në shpirt ndjej diçka
Që s'ma thua dot me një fjalë
(x2)

Kur më thua se më do
Thellë në sy të më shiqosh
Dridhet trupi kur më ledhaton
Rri pranë meje mos u largo
(x2)

Se zemrat flasin pa mbarim
Fjalët jo nuk kanë kufi
Dhe ai sy që thellë më vështron
Një qëllim në jetë do ta ketë

Refreni:
Kur pranë teje rri e heshtur
Dridhem kur më prekë ngadalë
Mbrenda në shpirt ndjej diçka
Që s'ma thua dot me një fjalë
(x6)

DËRGOI:
INFO
Këngës i janë përshtatur vargjet nga Agron Rexha, ndërsa okestracioni e përshtati Naim Krasniqi.