TEKSTESHQIP

Liliana Kondakçi, Zeliha Sina & Afërdita Laçi
Feste Ka Sot Shqiperia
Lyrics

Sa bukur ngrihet lagje e re
e sheshi ngjan si det me vale
te mbledhur sot te gjithe ne
me ballin lart faqe bardhe

Aye qe ben ti Shqiperi
jo bota kure se ka pare
me djerse vaditesh e bukur ritesh
e lartesive ngjitesh ti

O cu drosh toka u nxi deti
forcen shqiptari vall ku e gjeti
qe mbi termetet ngrihet lart
fort mbi te sotmen tone

Dhe krahet drite na ben partia
dhe kraheforte gjith Shqiperia
Dhe shoku shoku do jemi prane si vargje
mal me mal qendrojme

Ja cifti i ri po shkel ne prag
te gjithve ne na ka dasmore
Shtepi e re ti qofsh e bardhe
me nusen tone lulebore

DËRGOI:
INFO
Këngën e kompozoi Agim Prodani, ndërsa tekstin e kreu Zhuliana Jorganxhi.