TEKSTESHQIP

Loré
Të Du
Lyrics

Të du të du por nuk të kam
Po ti si je? Unë s’di si jam
Me zemër t’thyme sot unë jam
Kam lot në sy po sytë nuk qajnë


Pa ty se ndjej as eren, kur flokët mi ngre lart
Pa ty se ndjej as shiun dhe kur shiu m’lag
Pa ty se ndjej as vjeshtën, as dimrin e acartë
Çke lon’ te unë është veç ky mall


Ref
Mmmm - stë kam - kam
Mmmm ku jam - jam

Të du të du kape telefonin e thirrëm ti mu’
A m’thuj, a m’shkruj, po du me ta ni zonin un tani po du
A ti,a un, kush nga ne të dy më shumë ka gabu
F*ck you, f*ck YOU!
Mungesa jote shitt sa më ka shkatrru

Pa ty se ndjej as eren, kur flokët mi ngre lart
Pa ty se ndjej as shiun dhe kur shiu m’lag
Pa ty se ndjej as vjeshtën, as dimrin e acartë
Çke lon’ te unë është veç ky mall
INFO
Projekti muzikor është përcjellë tek fansat i realizuar në dimensionin vizual me anë të një klipi muzikor, i cili është krijuar nga Fabrika, teksa regjia e videos u mor përsipër nga Genc Osmani. Videoklipi u publikua më 16 Prill 2024. Kompozitorë janë Alban Kondi & Loré, për tekstin u kujdes Alban Kondi, ndërsa okestracioni dhe produksioni u krijua nga Alban Kondi & Eugen Herri.