TEKSTESHQIP

Machiato Band
Te Hanen Te Prita
Lyrics

pse pom lenë met prit
a je tu e dit
që gjdo her më shumë, po më mungon
qdo nat e qdo dit
te ti i kam syt
vetmija me mbyt, dua të takoj

ti sonte nuk vjen
asnjë punë për mu se lenë
qdo dit pom gënjen
deri kur kështu 2x

të hanën të prita
der sa zbardhi drita
të martën nuk erdhe
zemrën pse ma theve 2x

pse pom lenë met prit
a je tu e dit
që gjdo her më shumë, po më mungon
qdo natë e qdo ditë
te ti i kam syt
vetmija më mbytë, dua të takoj

ti sonte nuk vjen
asnjë punë për mu se lenë
qdo ditë pom gënjen
deri kur keshtu 2x

të hanën të prita
der sa zbardhi drita
të martën nuk erdhe
zemrën pse ma theve 2x

DËRGOI:
INFO
Për një përshtatje sa më të mirë, ky materiali muzikor u paraqit tek audienca i ilustruar tejet mirë edhe me një videoklip, video produksioni i të cilit u përgatit nga BUG Production. Videoklipi u publikua me datë 20 Prill 2015. Për melodinë dhe për tekstin janë kujdesur Massive Production.