TEKSTESHQIP

Manjola Nallbani
Gjuha E Shpirtit
Lyrics
(Feat. Fortana Pacolli)

Linde ti lule, u rrite ti lule
Ne nje tok larg vendit tim.
Un e di o mami, pse loton o mami
Sa shum ke mall për vendin tim.

Kur je larg
për çdo gur kjo zemër ndjen mall
Ne atdhe rrënjët kemi ne
Premtimin dhe, ti mund të më çosh atje.

Hej j hej bashk do jemi
Hej hej bashk i kemi
Token, gjuhën nga te paret tanë

Ne Tiranë e né Prishtinë
Në Tetovë e ne Ulqin
An e mban ku flitet shqipja jon.

Atje ku toka flet
atje ku zemra qesh
Atje ku shpirti do gjuhën e vet.

DËRGOI: