TEKSTESHQIP

Mariola Kaçani & Jurgen Kacani
Ta Mbajmë Gjallë Amanetin
Lyrics

yje jo mos më qortoni
bashkë me mua të këndoni
kam 1 breng në kraharor
se jam larg në diaspor
e kam një breng në kraharor
se jam larg në diaspor

,dhe pse jam në fund të botës
nënë më pritë te pragu i portës
sa i rënd qënka kurbeti
për baban malli më treti
e sa i rënd qënka kurbeti
për baban malli më treti
(,aman aman diaspor po na
pret nëna e gjor
do ta lëm një ditë kurbetin
ta mbajmë gjallë amanetin
e po aman aman diaspor
po na pret nëna e gjor
do ta lëm një ditë kurbetin
ta mbajmë gjallë amanetin)

,e sa shum që kam.
.. mallë
se nusja mu bë me djalë
e kur unë shoh fotografitë
plot me lot më mbushen sytë
e kur unë shoh fotografitë
plot me lot më mbushen sytë,

ika lashë nënë e babanë
u nda motra me vëllanë
një nga një nëpër evropë
bëji bashkë i madhi zot
o një nga një nëpër evropë
bëji bashkë i madhi zot
(refreni)

per ju po këndoj shqiptarë
diaspor në botë të mbarë
e gjyshja pret te pragu
i portës kthehuni nga fundi
i botës gjyshja pret te pragu
i portës kthehuni
nga fundi i botës(refreni)

Aman e Aman Diasporë po na pretë nëna e gjorë do ta lëmë një ditë kurbetin të mbajmë gjallë amanetin.

DËRGOI: