TEKSTESHQIP

Mariza Ikonomi
Ku Është Dashuria
Lyrics

Pse te trembur zogjte ne peme sot po rrine?
Pse spo fluturojne pse spo cicerijne?
Dielli lart ne qiell pse ngjan si I ngrire?
Pse cdo dite qe vjen shohim me pak drite?

Perse sot po jetojme
ne nje bote te eger ne nje bote te ftohte

Perse ne shohim vec veten dhe harrojme se
jo nuk do jetojme perjetesisht

ku eshte dashuria ku eshte pse mungon ?
dhe sa kohe akoma te gjithe pa te ne do jetojme?
Ku eshte lumturia ku eshte kush e di?
Edhe sa kohe do e fshehim ne miresine

Pse qyteti ndjen e ndjen ftohtesi ?
Edhe pse kalojme neper rruget e tij
Pse asgjeja I ze vendin ngrohtesise
Pse ka me pak shprese dhe me pak besim
Perse ne midis njerezve ndihemi te vetem si pa njeri?
Pse ne shohim vec veten dhe harrojme se
jo nuk do jetojme perjetesisht

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për orkestrimin është kujdesur Kristi Popa, teksa autor i tekstit është Florian Zyka.