TEKSTESHQIP

Mariza Ikonomi & Klea
Pike Loti
Lyrics

MARIZA
ti bebeja e deshiruar
per 1000 net pa gjum
permbi kryet kam qendruar
zgjidhe jeten jo si un
hooooooooo...

KLEA
ti je mamka e adhuruar
qe ne sy gjithmon me mban
ti rokstar i shenjteruar
idhull vetem ty te kam
haaaaaaaa...

REF.
pike loti, pike loti ty te kam
pike loti, brenda ti fle nje vullkan
pike loti, nga nje dhimbje i pathar
pike loti, edhe gurin e ben ar

pike loti, pike loti ti me ke
pike loti, ne shkretetire nje rreke
pike loti, kur perplasen 1000 re
pike loti, nje shkreptim per nje rrufe
hoooooooohooooo...

MARIZA
ti dhurata me e bukur,
jeten drit ma ben mbi dhe
sot do ndihesh me e rritur
por une prap te them bebe
brishtesia ka gabuar
deget thyer me kane par
rrug pa krye kam provuar
por nga trupi s'te kam ndar

KLEA
ti je e para dhe e vetmja
me e mira ne k'te bot
me ty jeta ben shaka
por ti mua me ke sot
qetesia dhe fjalori
jane pa sense pa kuptim
edhe une s'do ekzistoja
falemnderit mamka ime

REF.
pike loti, pike loti ty te kam
pike loti, brenda ti fle nje vullkan
pike loti, nga nje dhimbje i pathar
pike loti, edhe gurin e ben ar

pike loti, pike loti ti me ke
pike loti, ne shkretetire nje rreke
pike loti, kur perplasen 1000 re
pike loti, qe shkreptin per nje rrufe
hoooooooohooooo...

DËRGOI: