TEKSTESHQIP

Marko Strazimiri
Mos
Lyrics

Pse
Nuk e pranoj
Sot Po guxoj
Te kundershtoj
Si te ishe nje demon
Me helm tani gjemon
Dhe shan
shkarkon
Se meriton ajo
Eshte drita jone ajo
Eshte dashuri
Sa shume te do
Sa shume duron ajo
Esht gjaku im ajo
Nena ime ajo
Nje jete me ty
Dhe ajo te do

Ref
Nuk e lejoj
Te vuaje
Perpara saj
M'ke mua
Po te them "mos"
Une e dua shume
Po te them "mos"
Sot ketu jam une
Jo s'te lejoj
S'jam femije, jam burreruar
Se para saj
Ja m'ke mua
Po te them "mos"
Sa shume, e dua shume
Se para saj
Sot ke nje burre

Se meriton ajo
E mira jone ajo
Eshte dashuri
Sa shume te do
Sa shume duron ajo
Esht gjaku im ajo
Nena ime ajo
Nje jete me ty
Dhe ajo te do

Bridge
Ty nje grua
Te ka dhuruar
Jeten qe ti ke
Ndaj "mos"
Eshte nje grua
Eshte nje nene
Ndaj ti mos guxo