TEKSTESHQIP

Marsel Ademi & Jasmina
Sa Shume Te Du
Lyrics

Marseli

Kurrë se mendoja,
Kaq shumë të dashuroja,
Dashuria është e ëmbël, shumë.

Jasmina

E habitur jam,
Me ndjenjat që kam,
Kurrë se kam mendu,
Që s' do t' kem më pranë.

Marseli

Të lutem, më trego,
A më do, a më do?
Më shiko në sy,
Dhe më thuaj: Të du shumë.

Marseli (Ref)

A e din, a e din?
Sa shumë të du,
A e din, a e din?
Sa fort të du.
Dashuria ime je, je veç ti.

Jasmina (Ref)

E ndjej, e ndjej,
Sa shumë të du,
E ndjej, e ndjej,
Sa fort të di,
Lumturia ime je, je veç ti.

Jasmina

Jo kurrë s' do t'doja,
Nga ty tu largoja,
As vetë se di,
Si lindi kjo dashni.

Marseli

Me ty u dashurova,
As vetë se kuptova,
Si ma more zemrën ti mu.

Marseli

Të lutem, më trego,
A më do, a më do?
Më shiko në sy,
Dhe më thuaj: Të du shumë.

Jasmina (Ref)

E ndjej, e ndjej,
Sa shumë të du,
E ndjej, e ndjej,
Sa fort të di,
Dashuria ime je, je veç ti.

Marseli (Ref)

A e din, a e din?
Sa shumë të du,
A e din, a e din?
Sa fort të du.
Lumturia ime je, je veç ti.

A e din, a e din?
Sa shumë të du,
A e din, a e din?
Sa fort të du.
Dashuria ime je, je veç ti.

Jasmina (Ref)

E ndjej, e ndjej,
Sa shumë të du,
E ndjej, e ndjej,
Sa fort të du,
Lumturia ime je, je veç ti.

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor u bë i disponueshëm në ekranet tona i ilustruar bukur edhe me anë të një videoklipi muzikor, për produksionin e të cilit u përkujdes Frame Company Albania, ndërsa për regjinë u kujdes Don Enio. Ky videoklip u publikua më 16 Maj 2021. Kënga është kompozuar në bashkëpunim nga Marsel Ademi & Isa Zade, tekstin e mori përsipër Olsi Celmeta, ndërsa për arranzhimin u kujdes Alsked Rrenja.