TEKSTESHQIP

Mateus Frroku & Altin Sulku
Lotët
Lyrics

MATEUS FRROKU
2X
Ai Merr Oj Zemër Ti Lotët
E Mia Ai Merr Ai Merr

ALTIN SULKU

Vec Ta Dish Se I Kam
Nga Dashnia Ai Merr
Ai Merr

TEKSTI

MATEUS FRROKU

Ti Se Meritoje Të Doje
Ti Qofsh Mallku Shpirtin
Cop E Bone Mohove Cdo
Gjë Me Mu

ALTIN SULKU

Ëndrrat Më Të Bukura Vec
Me Ty I Doja Unë Ah I
Doja Unë Se Po Vuj Oj
Zemër Po Vuj Nga Vetmia
Kam Mbaru

REFRENI

MATEUS FRROKU

Ai Merr Oj Zemër Ti Lotët
E Mia Ai Merr Ai Merr Vec
Ta Dish Se I Kam Nga
Dashnia Ai Merr Ai Merr

ALTIN SULKU

Ah I Merr Oj Zemër Ti Lotët
E Mia Ai Merr Ai Merr Vec
Ta Dish Se I Kam Nga
Dashnia Ai Merr Ai Merr

TEKSTI DY

MATEUS FRROKU

Ti Se Meritoje Të Doje
Ti Qofsh Mallku Shpirtin
Cop E Bone Mohove Cdo
Gjë Me Mu

ALTIN SULKU

Ëndrrat Më Të Bukura Vec
Me Ty I Doja Unë Ah I
Doja Unë Se Po Vuj Oj
Zemër Po Vuj Nga Vetmia
Kam Mbaru

REFRENI

MATEUS FRROKU

Ai Merr Oj Zemër Ti Lotët
E Mia Ai Merr Ai Merr Vec
Ta Dish Se I Kam Nga
Dashnia Ai Merr Ai Merr

ALTIN SULKU

Ah I Merr Oj Zemër Ti Lotët
E Mia Ai Merr Ai Merr Vec
Ta Dish Se I Kam Nga
Dashnia Ai Merr Ai Merr

DËRGOI:
INFO
Më datë 21 Qershor 2023, Mateus Frroku & Altin Sulku publikojnë videoklipin "Lotët". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.