TEKSTESHQIP

Mergim Gojani (Gimi)
Shoqe S'muj Me T'pase
Lyrics

Ne nje mahall jemi rrit
Afer i kem pas shtepit
jemi njohur si femi

me vite u shoqeruam
tjeret kurr nuk na munguan
Bota jone ishim veq un dhe ti

skam dasht me u dashuru
o pasha syt
por zemra nuk pyt
zemra nuk pyt.

QYSH MEJ DHAN FUND KSAJ SHOQNIE
SHOQE SMUJ MET PAS
DIGJEM ME ZJARR DASHURIE
ZEMRA DON MEM PLAS
ZEMRA DON MEM PLAS PER TY
U DOGJA FARE
HAJDE ZEMER BANMA NJI QARE

QYSH MEJ DHAN FUND KSAJ SHOQNIE
SHOQE SMUJ MET PAS
DIGJEM ME ZJARR DASHURIE
ZEMRA DON MEM PLAS
NUK KAM DASHT KESHTU MEM NDODH
NGA KREJT FEMRAT
VETEM SHOQEN MA DON ZEMRA.