TEKSTESHQIP

Mergim Mjeku
Du Me T'pas
Lyrics

Dhe sot po du me t'pas
ndoshta edhe neser
e di qe ki me m'lyp
edhe diten tjeter (2x)

Hej zemer po m'tranon
kur apet kur apet
ti mkallzon naa
shori hajde knejna
vec na dy e bojm ate qe ndjejna aaa
qesht ja bojm me ta prek qet trup
hajde hajde ikim kontrollon me hup
e di qe ti nuk je ka don me u ngut
lemi mu ndor krejt
ski nevoj mu tut

Dhe sot po du me t'pas
ndoshta edhe neser
e di qe ki me m'lyp
edhe diten tjeter (3x)

Po du me t'bo temen
a pe sheh ti
a pe sheh ti zemer
shori hajde knejna
vec na dy e bojm ate qe ndjejna aaa
qesht ja bojm me ta prek qet trup
hajde hajde ikim kontrollon me hup
e di qe ti nuk je ka don me u ngut
lemi mu ndor krejt
ski nevoj mu tut

Dhe sot po du me t'pas
ndoshta edhe neser
e di qe ki me m'lyp
edhe diten tjeter (3x)

dhe sot po du met pas
e di qe ki mem lyp

Dhe sot po du me t'pas
ndoshta edhe neser
e di qe ki me m'lyp
edhe diten tjeter

dhe sot po du met pas

DËRGOI: