TEKSTESHQIP

Merita Latifi
Oj Nafaka Jeme
Lyrics

Kemi pas dashni të rand
Unë të deshta shpirti im
Dhe na doli qysh kanë thanë
S`ka lumturi për djem jetim

Dhe nuk shkojke ni lypsar
Te Princesha Gjithë Ar
Të Vërboj Pasuria
Shpejt u Shua Dashuria

Ref: 2x
Oj nafaka Jeme Oj Nafak e Preme
E Leme Për Mu Je Ti Por Kot
Për Mua e Leme Për Tjetrin e Bleme
Me Dukat e Bleme Nuse Pa Dashuri.

Me pas Lyp e Kisha Gjet
Dashurin Tjetër Në Jetë
Mirëpo Ken Se Pash Me Sy
Pasi Nuk Të Pata Ty

E nuk shkojke 1 lypsar
Te princesha gjitha ar
Te verboj pasuria
Shpejt u shua dashuria

Ref: 2x
Oj nafaka Jeme Oj Nafak e Preme
E Leme Për Mu Je Ti Por Kot
Për Mua e Leme Për Tjetrin e Bleme
Me Dukat e Bleme Nuse Pa Dashuri.
INFO
Për një aspekt artistik të shtuar, projekti finalizohet para audiencës i plotësuar në dimensionin vizual me një videoklip, i cili u publikua më 12 Maj 2018. Autor i vijës melodike dhe autor i fjalëve të tekstit është Ilir Berani, teksa autor i orkestrimit është Ardian Kastrati.