TEKSTESHQIP

Mevli & Juli
Dashnia
Lyrics

Kjo dashnia porsi zjarri
Ah medet n'ty m'ka zon halli.
Du me t'dashtë, por jo s'ta fali
Bash për mu ka me t'marr malli..(4X)

Para se ta dija per cfare po flisja
Dashuria u gjet aty ku nuk e prisja
Si lulja ne nje shkemb,si uji ne shkretetire
Dashuria u gjet dhe ska ku shkon me mire
Kur shpresat kisha humbur
Kur isha dorzuar
Dashuria u gjet dhe jam i lumturuar
Universi u tregua me mua duarleshuar
Dashuria u gjet dhe kam per ta festuar

Kjo dashnia porsi zjarri
a medet n ty mka zon halli
du me t'dasht por jo s'ta fali
bash per mu ka me t mar malli(2X)

Se ti ke bo gabime(ke ngel ne klase)
Shkaktare ndjenjes time (do kthehesh pas)
Ne shpirt ishe katile(e veme me bast)
Dashnin doje me hile(vetem nje rast)

E ty malli kur te mari
Per dashnin qe ta fali djali
Plot gabime ndjenja ime eshte e shtrenjte ne jeten time (2X)

Ndale o Izet

Se ti ke bo gabime(ke ngel ne klase)
Shkaktare ndjenjes time (do kthehesh pas)
Ne shpirt ishe katile(e veme me bast)
Dashnin doje me hile(vetem nje rast) (2X)

DËRGOI:
INFO
Projekti është paraqitur në ekranet tona i plotësuar mjaft mirë me klip muzikor, i cili është përgatitur nga Aventurat E Julit (Juli). Ky videoklip u publikua me datë 12 Prill 2021. Kënga u kompozua në bashkëpunim nga Stine & Grazia, ndërsa për fjalët e këngës u përkujdesën Stine, Grazia & Aventurat E Julit.