TEKSTESHQIP

Mihrije & Lora Braha
Mashallah
Lyrics

MIHRIJE BRAHA

Hej Mashallah Mashallah
Mashallah Hej Mashallah
Mashallah Mashallah

LORA BRAHA

Hej Mashallah Mashallah
Mashallah Hej Mashallah
Mashallah Mashallah

TEKSTI MIHRIJE & LORA BRAHA

Po Vjen Nusja Po Vjen Nusja
Hajt Ta Presim Me Shuplak
. Po Vjen Dhendri Po Vjen
Dhendri Hajt Ta Presim Me
Shuplak

REFRENI MIHRIJE & LORA BRAHA

Biri Jem Djali Jem Nona Po
Te Marton Nusja Jem Cika
Jem Nona Po Te Mungon.
Biri Jem Djali Jem Zemren
Po Ma Gezon. Mirsevjen
Nusja jem Nona Po Te
Mungon

TEKSTI DY MIHRIJE & LORA BRAHA

Po Vjen Dhendri Po Vjen
Dhendri Hajta Presim Me
Shuplak. Po Vjen Dhendri
Bashke Me Nusen Hajt Ta
Presim Me Shuplak

REFRENI DY MIHRIJE & LORA BRAHA

Biri Jem Djali Jem Baba Po
Te Marton Nusja Jem Cika
Jem Baba Po Te Mungon.
Biri Jem Djali Jem Zemren
Po Ma Gezon. Mirsevjen
Nusja jem Baba Po Te
Mungon

Hej Mashallah Mashallah
Mashallah Hej Mashallah
Mashallah Mashallah

Biri Jem Djali Jem Nona Po
Te Marton Nusja Jem Cika
Jem Nona Po Te Mungon.
Biri Jem Djali Jem Zemren
Po Ma Gezon. Mirsevjen
Nusja jem Nona Po Te
Mungon

DËRGOI:
INFO
Për tu parë dhe kuptuar më mirë, produkti muzikor përcillet me profesionalizëm me videoklip, të cilin e punoi MProduction. Ky videoklip u publikua me datë 17 Maj 2019. Kompozimi dhe teksti është përshtatur nga Naim Abazi, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Astrit Halimi.