TEKSTESHQIP
Mikrofoni I Artë 2005
ÇMIMI I PARE

Besa Kokëdhima - Zonja dhe zotërinj
Mikrofoni I Artë 2005 (2005)
  • Mikrofoni I Artë 2005
  • Viti: 2005
  • TV: Vizion+
  • Radio: Radio +2