TEKSTESHQIP

Mira Konci
Fjalët Magjike
Lyrics

Ku ti gjej dy fjalë magjike
Botën ta ndryshoj

Ku ti gjej dy fjalë magjike
Botën ta ndryshoj
Ta mbush qiellin plot me yje
Jetën ta shijoj

Kjo botë kërkon një rrotullim
Dhe dita sot do marrë tjetër kuptim
Çdo zemër thotë një tmerr trishtim
Se njerëzit ëndërrojnë për shumë gëzim

Si t'ju lutem perëndive asnjeri s'ma thotë
Sa i trembem një intrige dashuri dhe lot

Sa shumë e ndiej kur pranë e pranë të heshtur
Zëmrat rrije e rrahin kote
Do ishte botë edhe parajsë
Kur njerëzit sdo ankojn ishin fat

Po shenjetoret valle ku vane
Lamtumirë as nuk na thanë
Zot i madh i gjithësisë
Mos na braktis

(refren)
Kërkoj dy fjalë dhë botën e lëviz
Ndaj nuk jam e qetë derisa ti gjej
Trokas, torkas dhe qielli u hap vetë
Ishte aq e thjeshte dashuri dhe shprese
(2 herë)

Si t'ju lutem perëndive asnjeri s'ma thotë
Sa i trembem një intrige dashuri dhe lotë

Sa shumë e ndiej kur pranë e pranë të heshtur
Zëmrat rrijne e rrahin kot
Do ishte botë edhe parajsë
Kur njerëzit do ankojne ishin pa fat

Po shenjetoret valle ku vane
Lamtumirë as nuk na thanë
Zot i madh i gjithësisë
Mos na braktis

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Shpëtim Saraçi, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Agim Doçi.