TEKSTESHQIP

Mira Konçi
Te Sotmen Jeto
Lyrics

Jeta udhe qe ne dot se kuptojme
Sa dhe fundi i saj s’dime ku mbaron
Here na duket autostrade
Here ajo shfaqet si rrugice e shkrete
Nga dhimbja e djeshme jo nuk hidherohem
Dhe nuk kam, jo, nostalgji
Per cfare kaloi ne jeten time
Gezimit qe shkoi nuk i gezohem
se iken ne harrese
t’kthehet jo nuk pres
Mos u genje
Nga e djeshmja qe shkoi
Ajo nuk vjen
Dhe po erdhi , largoje
Te sotmen shijo,
Te ardhmen kerko,
Te sotmen jeto.