TEKSTESHQIP

Mira Konci
Ninulla E Nënës
Lyrics

Jane miliona foshnjet
ne kete bote
drit e syve jane per nenat,
zemrat foshnje
i duam qe ti rrisim o me ninulla ooo

miliona gure mbartin keto kala
si Rozafa, motra Argjiro te dyja
sjellin nga nje dhembje
nga legjenda

Po asaj nene gjiri pse s'ju tha
nena si duruan keto kala
toka si e mbajti
dhe su ca pabesine ooooooo
me thoni nena fajin kush e ka
foshnjet, pa ninulla kush i la
gjumin endrrat mos i prisni jo
biroooo, Argjiro, Argjiro
shih Rozafen perloturo ooooo
Argjiro, Argjiro ku jeeeeee

Me thoni nena fajin kush e ka
pa ninulla bebat, kush i laaaa
me thoni nena, na ni na nina
mos e zgjoni jooooo
Po asaj nene gjiri pse s'ju tha
nena si duruan keto kala
toka si e mbajti
dhe su ca pabesine oooooo
me thoni nena fajin kush e kaaaaaa
foshnjet, pa ninulla kush i laaaaa
gjumin endrrat mos i prisni jo
biroooo, Argjiro, Argjiro
shih Rozafen perloturo ooooo
Argjiro, Argjiro ku jeeeeeee

Argjiro, Argjiro
shih Rozafen moj moterzoooo
Argjiro, Argjiro ku jeeeeeee

DËRGOI: