TEKSTESHQIP

Mira Konci
Horizont
Lyrics

Ti mos më zgjo, nga gjumi ëmbël!
Në çast po shoh, në film gjith' botën.
Në ëndërr pran', në jet' jam larg.

Sa u lodha un' duke pritur,
Po pres me shpres' një dit' të lumtur,
Por sa do t'pres, ndoshta një jet'.
Sa fjal' dëgjoj, ky çast po vjen,
Por nuk e besoj, se shoh se prap' ësht' larg,
Në horizont...

Dikush më thot': "Ndoshta do t'vijë",
Po çfar' të besoj?

Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Por at' horizont dua t'a jetoj.
Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Tek ai horizont, dhe un' si gjith' bota të jetoj.

Një fjal' dëgjoj, ky çast po vjen,
Por nuk e besoj, se shoh se prap' ësht' larg,
Në horizont...

Dikush më thot': "Ndoshta do t'vijë",
Po çfar' të besoj?

Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Por at' horizont dua t'a jetoj.

Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Tek ai horizont, dhe un' si gjith' bota të jetoj.

Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Por at' horizont, dua ta jetoj.

Jo fjalët më s'i besoj,
Un' fjalën "ndoshta" urrej,
S'dua të shoh horizont,
Tek ai horizont, dhe un' si gjith' bota të jetoj.

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Shpëtim Saraçi, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Alqi Boshnjaku.