TEKSTESHQIP

Mira Konci
E Pathëna Fjalë
Lyrics

Kur largohesh
Ne cdo mengjes jane disa fjale
Peshperitja
Do te me presesh..?...Ciao
E di qe me ke
Me vehte ti gjithmone
E te paktat fjale me mjaftojne
Kur lendohesh
Ne cdo shikim ka nje "me fal"
Here s'kuptohesh
Cfare te ben te kthehesh prape
Ti me tjeterson
Ti me kthen femije
Me mjaftojne te paktat fjale qe thua ti

Ref.
Do ekzistoje
Sa bota vete dhe Une e ti
Do ekzistoje
Sa e pafund kjo histori
Por dicka nuk te thuhet kurre nga ne te dy
E pathena fjale e fundit " lamtumire"
Do ekzistoje
Sa bota vete e Une e ti...
Po as un as ti nuk do te dime ta njohim Jo
Domethenien e te fundit " lamtumire"

Kur mungohesh
E me tremb mos je diku
Dhe vetmia
Gjen nje shteg e vjen prape ketu
Imazhi yt pa fjale
E di qe me mendon
Edhe heshtja Kaq e gjate me mjafton

Do ekzistoje
Sa bota vete e Une e ti...
Do ekzistoje
Sa e pafund kjo histori
Po as un as ti nuk do te dime ta njohim Jo
Domethenien e te fundit " lamtumire"

Ti me tjeterson
Ti me kthen femije
Me mjaftojne te paktat fjale qe thua ti

Do ndryshonin sa finale dashurish
Po te mos ishte e pathena
Lamtumire

Do ekzistoje
Do ekzistoje
Sa e pafund kjo histori
Po as un as ti nuk do te dime ta njohim Jo
Domethenien e te fundit fjale
Peshperitjen e te pashpreses fjale
Lamtumire