TEKSTESHQIP

Motrat Burrniku
Dashnia Motres
Lyrics

Fjala që del, del nga zemra
Çdo dhimt e jotja, ësht e jemja
Çdo t'mir çdo t'keqe me ty e ndja
Je afër meje kur qesh dhe qaj
Çdo t'mir cdo t'keqe me ty e ndja
Je afër meje kur qesh dhe qaj

Pos teje tjetër o Zot nuk ka
Dit e nat bajna dua
Motër kam motër jam Elhamdulilah
Faleminderit o Allah
Motër kam motër jam Elhamdulilah
Faleminderit o Allah

Ref 2×
Motra motrën shum e don
Çka kam un asjaj i takon
E kur jeta na largon
Njëratjetrën e kerkon

Rrugët tona kan me u nda
Për çdo dit na skem me u pa
Sado larg motër që të jesh
Dashnin time ti do ta kesh
Sado larg motër që të jesh
Dashnin time ti do ta kesh

Sa e pastër dashnija jon
Ne i qajm hallet natën deri von
Kush ka motra mir e kupton
Si për veten per at mendon
Kush ka motra mir e kupton
Si për veten per at mendon

Ref 2
Motra motrën shum e don
Çka kam un asjaj i takon
E kur jeta na largon
Njëratjetrën e kerkon