TEKSTESHQIP

Murat Nazifi
Mos Shko
Lyrics

flas dhe nuk di q po flas
ndjej dhe askund s’të gjej
kam nje jetë që nuk me perket
ti mer frym ti me vret
2x

pak vetëm pak qendro me mua pak vetëm pak
se qdo dit pa ty shpirti digjet flak
pak vetëm pak më mbaj ne krah
me perqafo ti mos shko
mos harro
2x

pres dhe ngadal po pres
mall pa ty sjam i gjall
me buzëqesh menjeher
po te pres eja me merr

pak vetëm pak qendro me mua pak vetëm pak
se gjdo dit pa ty shpirti digjet flak
pak vetëm pak me mbaj ne krah
me perqafo ti mos shko
mos harro
2x

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor është prezantuar tek shikuesit me një klip muzikor, i cili u publikua më 19 Dhjetor 2016. Muzika e këngës vjen e kompozuar nga Festim Gici & Keli Shikut, ndërsa autore e fjalëve të tekstit është Sebastiana Brecani.