TEKSTESHQIP

Nertila Koka & Bashkim Alibali
Perhere Me Ty
Lyrics

Nertila

E bukur është për mua ajo ditë
plot ngjyra çel
se çdo fjalë e jotja e mirë
lehtas përkëdhel

Për herë të parë
unë veten time shikoja në sytë e tu
dhe një po unë brenda zemrës dëgjoja
fjalët befas dolën thashë të du

Bashkimi

Një ditëlindje në jetën time u shtua
jo s'e harroj
pse më dridhën fjalët e tua
me mall kujtoj

Ti e qeshur porsi era vrapoje
hej ndalu pak
dhe një lule ma rrëmbeve prej dore
ne pranverën kishim në çdo hap çdo hap

Nertila e Bashkim

Kjo dashuri që më dhe ti
është e bardhë si borë e zjarrtë që ndrin gjithmonë
dhe në zemrat tona do të çelë përherë
një këngë e re oh një këngë e re

Çdo gjë sot lulëzon jemi blerim i saj
si zogj kur fluturojnë ne lulet kapim çdo maj
dhe shokë jemi ne gjithë zemrat kanë një fole
tek nëna Shqipëri
e ndjejmë pranë dorën e saj

Nertila

E bukur është për mua ajo ditë
plot ngjyra çel
se çdo fjalë e jotja e mirë
lehtas përkëdhel

Për herë të parë
unë veten time shikoja në sytë e tu
dhe një po unë brenda zemrës dëgjoja
fjalët befas dolën thashë të du

Bashkimi

Një ditëlindje në jetën time u shtua
jo s'e harroj
pse më dridhën fjalët e tua
me mall kujtoj

Ti e qeshur porsi era vrapoje
hej ndalu pak
dhe një lule ma rrëmbeve prej dore
ne pranverën kishim në çdo hap çdo hap

Nertila e Bashkim

Kjo dashuri që më dhe ti
është e bardhë si borë e zjarrtë që ndrin gjithmonë
dhe në zemrat tona do të çelë përherë
një këngë e re oh një këngë e re

Çdo gjë sot lulëzon jemi blerim i saj
si zogj kur fluturojnë ne lulet kapim çdo maj
dhe shokë jemi ne gjithë zemrat kanë një fole
tek nëna Shqipëri
e ndjejmë pranë dorën e saj, përherë

DËRGOI: