TEKSTESHQIP

Nexhat Osmani
Hajde Merre Zemrën (2016)

INFO
Albumi, që u publikua në vitin 2016, është një përmbledhje me 8 këngë të ndryshme dhe është bashkëpunuar me të tjerë interpretues siç janë Eki dhe Lindi (Rilind Mehmetaj). Publikimi dhe shpërndarja e përmbledhjes u krye nga labelat muzikorë Arboni dhe Produksioni Ardi.
Nexhat Osmani - Hajde Merre Zemrën (2016)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: