TEKSTESHQIP

Noizy & Elvana Gjata
My All
Lyrics

Panda
S'ka me
Une dhe ti s'ka me
Ti tregome se si te vie
Kur e din se qysh jom ni
Uh ska më
Une dhe ti s'ka me
Baby sa t'ikom dashte ti e ke dit
Sonte ta kom fal per hire
t'dashnisë
Ani, ani, ani, ani
Ani, ani, ani, ani
Ti s'e ke dit
Bebe ti, ti s'e ke dit, uh-uh
Kam luftu per ty (Uh-uh)
Po ti kurre nuk ke dashte (Po ti kurre nuk ke dashte)
Oh, kam luftu per ty
Po tikurre nuk ke dashte
I give you my love
I give you my love
Oh, I give you my love I
give you my love
S'ka me
Une dhe ti s'ka me, uh
Une te lashe te lire
Se kerkove t'jap hapesire
Uh, baby ti s'ka me
Uh, s'ka me, uh
Duket si e veshtire
Por beso se jam mè mire
Ani, ani, ani, ani
Ani, ani, ani, ani
Ti s'e ke dit
Bebe ti, ti s'e ke dit
Ani, ani, ani, ani
Ani, ani, ani, ani
Ti s'e ke dit (Aight, listen)
Bebe ti, ti s'e ke dit (Ey)
Keto jane fjalet e saj, jo fjalet e mia M'tha " gave you my all, my love"
Fal nga dashuria
Por jeta ime me e komplikume nga që e dija
Se shume njerëz çellun si pjese e udhes ku une poi bija
Nooshta jane shume gjana qe nuk kam kuptu
Por no eshte e sigurte qe t'kam dashuru
Plot sene keqkuptohen kur folin për mu (Aha)
Po ti e dije këtë punë, ça kom fat me besu?
Tash jetojme ne kujtime, momente shume intime
Ty t'kom dashte shume, me shume se veten time
Githe kjo pune e lodhshme eshte një gare per te verbër
Dhe asnjo nuk vlenë me shumë se sa koha me niëri-tjetrin
Kerkoj falje
Uh, kërkoj falje
Uh yeah yeah yeah (Noizy)
Kerkoj falje
Mh mh, kërkoj falje
Mh, kërkoj falje
Mh, yeah yeah yeah
S’ka më
Une dhe ti ska me
Uh, une te lashe te lire se kerkove t'jap hapesire
Uh, baby ti s'ka më
Uh, s'ka me
Uh, duket si e veshtire por beso se jam me mire
Ani-ani-ani-ani-ani-ani-ani-ani
Ti s'e ke dit
Bebe ti, ti s'e ke dit
Ani-ani-ani-ani-ani-ani-ani-ani
Ti s'e ke dit
Bebe ti, ti s'e ke dit
Kam luftu per ty
Po ti kurrë nuk ke dashtë
Oh, kam luftu për ty
Po ti kurre nuk ke dashte
I give you my love
I give you my love
Oh,I give you my love
I give you my love

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që të pritet sa më mirë, ky materiali muzikor finalizohet para audiencës i ilustruar këndshëm edhe me klip muzikor, i cili u publikua me datë 28 Prill 2023. Producentët audio të këngës janë Panda Music.