TEKSTESHQIP

Nora Istrefi
Ajo Të Pëlqen
Lyrics

Pse nuk më tregon
ku ishe dje
dikush më tha
tjetrën e ke
kush ishte ajo
më thuaj tani
a janë vetëm fjalë
dua ta di

Ajo po te pret e mua po me vret
dhe del gati cdo nate
ajo po te pret mua po me vret
a ste vjen keq aspak

Ref:(2x)
Po e shoh tash sa me ke dashtë
mos më kujto kurrë
e vrave ti këtë dashuri
për një avanturë

Pse nuk më shikon
kur flas me ty o
ndoshta ke frikë
t'më shikosh në sy
ç'do njeri gabon
këtë cdo kush e di
por kjo është më shumë
më shumë se gabim

Ajo te pelqen e mua me genjen
dhe del gati cdo nate
ajo po te pret e mua po me vret
a ste vjen keq aspak

Ref:(2x)
Po e shoh tash sa me ke dashtë
mos më kujto kurrë
e vrave ti këtë dashuri
për një avanturë

DËRGOI: