TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Mire Se Erdhe Ramazan
Lyrics

Mire se erdhe tek ne vizit mbreti i muajve te vitit ti je per ne meshir e Allahut ke derën e hapur ne shtepi te vellaut ref:merhavaja shehu ramadan mir se erdhe ti ne vendin ton elvedaja shehu ramadan ty te presim vitin qe vijon2x

Gezohet i varferi per mendim kuran shtrin doren i pasuri atë se harron per plot bereqet erdhe ti tek ne o sa lumturi ti te jesh ne ket fe ref:merhavaja shehu ramadan mir se erdhe ti ne vendin ton elvedaja shehu ramadan ty te presim vitin qe vijon2x
luft e bedrit fitore krenare festojm ket muaj diten me te madhe lahile tur kadër nata madheshtore me ibadete kemi mbetur prore

ref:
merhavaja shehu ramadan mir se erdhe ti ne vendin ton elvedaja shehu ramadan ty presim vitin qe vijon2x nje muaj me radh nuk ham e nuk pim dhe plot knaqsi falim teravin tekbir pa nderpre Allahun lartesojm me salavate resulin kujtojm ref:merhavaja shehu ramadan mir se erdhe ti ne vendin ton elvedaja shehu ramadan ty te presim vitin qe vijon2x