TEKSTESHQIP

Orgesa Zaimi
Valixhja E Kujtimeve
Lyrics

Nje valixhe grisur
Mbushur me kujtime
Oh sa peshon
Ne rrugen e vjeter
Kalimtare te rastit
Me meshirojne
Po e mbaj e vetme
Ja ne kthesen tjeter
Une do ta flak
Dhe po te pendohem
Nuk do kthehem pas

[REF.:]
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Per nje qe s'te do
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Ai s'te meriton

Nje valixhe grisur
Mbushur me kujtime
E hodha larg
Me nje gote te mbushur
Akull dhe Martini
Pa fund po flas
Do ja them te gjitha
Dhimbje dhe gezime
Se shpirtin zbraz
Sille goten tjeter
Me miq te vjeter, jam

[REF.:]
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Per nje qe s'te do
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Ai s'te meriton

Jo, nuk do kthehem pas
Jo

[REF.:]
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Per nje qe s'te do
I fola zemres, ashper
Mos u drithero
I fola zemres, mos bej ti si e çmendur
Ai s'te meriton