TEKSTESHQIP

Orinda Huta
Dorezohem
Lyrics

Sa kaloi e para natë
Ti ke ikur dhe me
shpirtin e tharë

Dhe një gjurmë
Që sdo mund të fshihet
Nëpër dhomë bërtitet jeta
Ne të dy u njohëm në Maj

Pak kohë kanë ardhur dhe...
Të betohem nga momenti që të kthej
Dhe pastaj filloi një vorbull
Që të frymëzojë...

Më mbajte si sot në duar
Nndërsa sot po e rrëzon

Si ty unë me natën do tretem
Nuk më mbetet asgjë tjetër Dorëzohem!!!
Melodia jonë po digjet në heshtje
Dhe po shuhen tingujt lart

E dikur ishte kënga jonë
Dikur unë jam e përtypur
Dikur ishe një kitarë...
Sa ngadalë,sa ngadalë këndoje ti

Dhoma jonë e di errësirë
Që nga dita kur më the e lirë
Je njeri që nuk doja ta njihja
Mora frymën që ti le pas,
E me orën mundohem të flas...

Sa dua dua të harroj unë krejt
Dikush tjetër të afrohet të të kthej
Por pastaj një rrymë e fortë më shtrëngon
Më mbajte si sot në duar
Ndërsa sot po e rrëzon

Si ty unë me natën do tretem
Nuk më mbetet asgjë tjetër Dorëzohem!!!
Melodia jonë po digjet në heshtje
Dhe po shuhen tingujt lart

E dikur ishte kënga jonë
Dikur unë jam e përtypur
Dikur ishe një kitarë...
Sa ngadalë.........

E dikur ishte kënga jonë
Dikur unë jam e përtypur
Dikur ishe një kitarë...
Sa ngadalë, sa ngadalë këndoje ti

DËRGOI: