TEKSTESHQIP

Parashqevi Simaku
Një Mëngjes
Lyrics

Pres nje, nje mengjes ne stacion
autobusi mbet' pas, shiu nis e po pikon
dit' plot me njerezit ndrine
dhe drejt me njerez vjen me ngrohtesi
zemra troket sikur me flet
po ç'kerkon valle qe vjen tek une nji djale

Ref.
eja prane ti ketu, mos u lag kam çader une
ndrojtje s'kam, nuk te njoh
tek ty djal njerine e mire une shoh
me nje mengjes nuk eshte fare çudi
njerine e mire t'a njoh ta shoh kushdo
ndaj une per te kendoj me ngrohtesi
ne jeten tone e gjejme ate ngado

ne çast ja m'u solli sot t'u them
ne mes tone nierez zemerbardhe kudo gjen
n'dite plot me diellin ndrijne
njehere i takon dhe s'i harron
per çdo njeri qe eshte i tille
zerma me thote gjithnje nje fjal' te ngrohte