TEKSTESHQIP

Parashqevi Simaku
Nuk Jam Vetëm
Lyrics

Nuk Jam Vetëm
Sonte unë ndjehem vetëm në këtë natë dhe gabohem
Ti nga mungesa ime natën s'fle shqetësohesh
Nuk më ndan nga ty jo asgjë në këtë botë
Se gjithçka pa ty mua m'është e kotë
Jam me ty gjithmonë sado larg të qëndrosh
Jam me ty gjithmonë se asgjë në jetë unë pa ty s'e kuptoj

Unë ndjehem vetëm në k'të natë dhe gabohem
Dhe ti, nga mungesa ime natën s'fle, shqetësohesh

Ref.
Nuk më ndan nga ty jo asgjë nga kjo botë
se gjithçka pa ty mua m'është e kotë
Jam me ty gjithmonë, sado larg të qëndrosh me ty unë jam

Jo, jo, mos harro se dashuria
fal shumë, por kerkon
çdo fjalë zemrave t'ia thotë
jo, jo mos harro se dashuria
veç nga ne të dy këtë e kërkon

Sonte një zog zuri vend n'shpritin tim dhe s'largohet
Pa ty, orët dhe minutat për çudi sikur shtohen

Ref. 3x
Nuk më ndan në dy jo asgjë nga kjo botë
Se gjithçka pa ty mua m'është e kotë
Jam me ty gjithmonë sado larg te qëndrosh
Jam me ty gjithmonë se asgjë në jetë unë pa ty s'e kuptoj