TEKSTESHQIP

Poni
Ja E Marr Nga Vlora
Lyrics

Ra ne toke nje yll dhe s'e pa njeri!
Amani o shoke rash ne dashuri!
Une e pash e para a me pa ai
Dermani o shoke rash ne dashuri! (x2)

REF.:
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo dale o xhan!

Zemren sec ma mori o me syte e tij!
Amani o shoke rash ne dashuri!
Nuk i them te dua po sme tha ai!
Dermani o shoke pa te smund te rri! (x2)

REF.:
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo dale o xhan!

Do ti lutem zotit ne kishe e xhami
Amani o shoke sjam ne terezi!
Ja e marr nga Vlora ja beqare rri
Amani o shoke rash ne dashuri!!! (x2)

REF.:
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo hajde, opo dale!
Opo dale o xhan!

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor është lansuar tek ne i realizuar në sferën vizuale edhe me videoklip muzikor, produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Ky videoklip u publikua më 4 Korrik 2019. Muzika e këngës ka punuar si kompozitor Edlir Begolli, ndërsa tekstin e shkroi vetë artistja.