TEKSTESHQIP

Renis Gjoka
Apo E Kam Gabim?
Lyrics

Vajzat në Tiranë nuk duan të flenë
imagjinojnë, preferojnë natën vonë
Ndonjëherë, ato të premtojnë
arsyetojnë, s'të besojnë, të gënjejnë
kur vonojnë, kur vonojnë

Duan të shkëlqejnë, të dëfrejnë
pa Make up, pa bijoux, nuk i sheh askund
çfarë pëlqejnë, shumë fort, më fort

Ref
Të dashurojnë
çdo moment të natës ta jetojnë
Nuk ta kërkojnë
por çdo orë të ditës ta rrëmbejnë

Vajzat në Tiranë, rregulla nuk kanë
dhe kur pijnë, dhe kur na... ne në shtrat
Ndonjëherë, ato të tërbojnë
i lakmojmë, na tundojnë, na dhunojnë
kur flirtojnë, kur flirtojnë

Duan të shkëlqejnë, të dëfrejnë
pa Make up, pa bijoux, nuk i sheh askund
çfarë pëlqejnë, shumë fort, shumë fort, më fort

Ref
Të dashurojnë
çdo moment të natës ta jetojnë
Nuk ta kërkojnë
por çdo orë të ditës ta rrëmbejnë

3 2 1

Ref
Të dashurojnë
çdo moment të natës ta jetojnë
Nuk ta kërkojnë
por çdo orë të ditës ta rrëmbejnë
Të dashurojnë
çdo moment të natës ta jetojnë
Nuk ta kërkojnë
por çdo orë të ditës ta rrëmbejnë
Ta rrëmbejnë