TEKSTESHQIP

Renis Gjoka
Po Tani?
Lyrics

Tani që shoh veten në pasqyrë them
i shëmtuar qenkam bërë
Nuk e di çdo bëj në këtë terr pa fund
nuk e di as ku je

Ref
Pse s'më pyet tani kush jam
çfarë ndjej për ty
Ndoshta se nuk dëgjon aq fort
aq larg

Përgjithmonë do t'më prisje kisha bindjen
t'u largoje s'do t'guxoje
Nuk e kuptoj si e besova
çfarë kërkoja s'e kuptova

Ref
Pse s'më pyet tani kush jam
çfarë ndjej për ty
Ndoshta se nuk dëgjon asgjë
aq larg
Kthehu edhe një herë për pak
të t'shoh në sy
Ndoshta do ta kuptosh
ç'jam bërë tani unë pa ty

Po tani çfarë të bëj, s'e di
çfarë po shoh, bardhë e zi
Nuk e di ç'të mendoj, nuk di
po ti?

Ref
Pse s'më pyet tani kush jam
çfarë ndjej për ty
Ndoshta se nuk dëgjon asgjë
aq larg
Kthehu edhe një herë për pak
të t'shoh në sy
Ndoshta do ta kuptosh
ç'jam bërë tani unë pa ty

Ndoshta do shërohem
ndonjëherë, ndonjë ditë, në një çast ku ta di
apo të dorëzohem, tani
Ndoshta do shërohem
ndonjëherë, ndonjë ditë, në një çast ku ta di
apo të dorëzohem, tani
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse ky materiali muzikor vjen i finalizuar online i plotësuar me vlera artistike edhe me videoklip muzikor, i cili u publikua më 11 Korrik 2016. Kënga është një komponim nga Endrit Shani, ndërsa autor i tekstit është vetë këngëtari.
Rryma muzikore:
Pop-Rock
Renditja:
Top 200