TEKSTESHQIP

Renis Gjoka & Big Basta
Një Hap Përpara (Rikthimi)
Lyrics

Tre fjale …
U bo m*t!!!
S'përbllohet jeta nëse s'je hajdut.
Vidhet para syve por askush në burg
Njërëzit po vetëvriten e po lihen në rrugë
Nëna po mer borxh!!
Po i nxjerrin jashtë shtëpisë me force
Nuk e di as ku të protestojë, a e dëgjojnë?
Para se të bjerë nata duhet ta ndihmojnë
Se të nesërmen s'do të ketë më shpirt por kufomë
Ku mbeti amaneti Ismail Qemalit?
Ku është shkolla e premtuar e ku është spitali?
Pse fëmija im do duhet jashtë shtetit të dalë
Të jetojë në tokë tjetër se e jotja s'të fal,
Siguri, as oksigjen por veç lot
Çmimet shkojnë lart po me të njëjtën rrogë
Erdhi koha që të themi JO nga sot
Zgjohu Shqiptar, hapi sytë shiko

Refren
Zgjohu shiko,
Se jam një hap perpara teje kërko,
Të bësh dhe ti përpara kurrë mos mendo
Te jesh dhe ti si unë, prandaj ti lufto
TI LUFTO!!!

Zgjohu shiko,
Se jam një hap perpara teje kërko,
Të bësh dhe ti përpara kurrë mos mendo
Te jesh dhe ti si unë, prandaj ti lufto
TI LUFTO!!!

Poshtë pallatit policia se një bombë ka plas
Dhe një kryefamiljar u vra në atentat
Varfëria qe arsyeja që zgjodhi atë fat
Që veç e bëri lajm të parë dhe la familjen në gjak.
Antivlerat u bënë vlera, po na shijojnë plehrat
Media nuk është më me popullin, jemi n'kohëra tjera.
Argëtimi marramendje për ç'ka fshihet nën tokë.
Ç'ka planifikohet natën, çdo ditë hapet një grope
Sa me gjakun e ftohtë, ky gjykstës ta thotë
Ai që ta vrau nënën do lirohet që sot
Skënderbeun tatuazh ju po e bëni më kot,
Po shesim të rdhmen e vendit duke shitur një vote
Nëse të ka mbetur shpirt dhe arsye në kokë.
Nëse nuk do që dhe jetën t'japësh me konçesion
Erdhi koha që të themi JO nga sot
Zgjohu Shqiptar, hapi sytë shiko

Refren
Zgjohu shiko,
Se jam një hap perpara teje kërko,
Të bësh dhe ti një hap përpara kurrë mos mendo
T 137 jesh dhe ti si unë, prandaj ti lufto
TI LUFTO!!!

Zgjohu shiko,
Se jam një hap perpara teje kërko,
Të bësh dhe ti një hap përpara kurrë mos mendo
T 137 jesh dhe ti si unë, prandaj ti lufto
TI LUFTO!!!

Refren2
Zgjohu shiko,
Se jam një hap perpara teje kërko,
Të bësh dhe ti një hap përpara kurrë mos mendo
T 137 jesh dhe ti si unë, prandaj ti lufto
TI LUFTO!!!
INFO
Videoteka e hiteve zgjerohet, sepse ky krijim muzikor bëhet i disponueshëm në tregun e gjerë të muzikës i punuar nga ana vizuale me videoklip, i cili u publikua me datë 5 Korrik 2022. Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Endrit Shani, ndërsa teksti mbart firmë nga Big Basta.