TEKSTESHQIP

Rezarta Smaja
Në Zemër
Lyrics

Orët shpejt kalojnë
Dita ditës numërojnë
Sa fjalë shkuan pa mendim
E sa puthje pa frymëzim,dhuruam

Çdo gjë le të ndalë
Si një film diku i parë
Diçka dua të kujtoj
Atë çast kur të pushtoj,me zemër

Ëndërra më s'shikoj
Vetëm dua të kujtoj
Kur frymonim si fëmijë
Kur një lot na bëhej dy
Ne dy ëngjëj atë natë
S'kishim forcë e s'gjenim fjalë,në zemër

Ke mbetur një mister
Nga shpirti dot s'të nxjerr
O zjarr që prapë më djeg
Vullkan me llavë të nxehtë.
E sot po më rikthen
Marrëzinë që ngrita vetë,e dua

Kohën do ta kthej
Në shpirt të të rigjej
Shënja puthjesh do të mbledh
Gjurmë ëndërrash ti rikthej,kësaj zemre

Ëndërra më s'shikoj
Vetëm dua të kujtoj
Kur frymonim si fëmijë
Kur një lot na bëhej dy
Ne dy ëngjëj atë natë
S'kishim forcë e s'gjenim fjalë,në zemër

Ke mbetur një mister
Nga shpirti dot s'të nxjerr
O zjarr që prapë më djeg
Vullkan me llavë të nxehtë.
E sot po më rikthen
Marrëzinë që ngrita vetë,e dua

Heeeej,heeeeeeej ,heeeeeeejjeee

S'tepron më fjalë,
Kur një ndjenjë si kjo të marr
Një puthje e tharë,
Një zemër të fshehtë e mbaj
Dua ta ndjej si atëherë,si atëheeeeerë

Heeeej,heeeeeeej ,heeeeeeejjeee

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës, autor i fjalëve të tekstit dhe autor i orkestrimit është Sokol Marsi.