TEKSTESHQIP

Rezarta Smaja
E Jemja Nuse
Lyrics

Sa e kandshme, e njomë
Asht nadja, kaq vonë
Akulli i shkrimë
Prej diellit verior
Po mjegulla ditën, shpresh më shqetëson
M'kujton kur ti, m'thirshe Lule Borë

Po dajren, dajren s'ma ke ble
As kotllën, kyt kotull të re
Hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, shënoje
Po la-la-la-la-la-la-lapsën, mprehe
As lulet, nuk i kam prej tejet
Unazën unë e kam ble
Kafshoj jetën, si moll e kuqe
Pjal ta dish, unë jam e jemja nuse

Po dajren, dajren s'ma ke ble
As kotllën, kyt kotull të re
Hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, hajt, shënoje
Po la-la-la-la-la-la-lapsën, mprehe
As lulet, nuk i kam prej tejet
Unazën unë e kam ble
Kafshoj jetën, si moll e kuqe
Pjal ta dish, unë jam e jemja nuse

[REF.:]
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse

Sa e ath't dhe e ftoft, asht nata kaq vonë
Zi si korbi, nuk shof as ku eci
Po drita a piacës, kajherë më qetëson
M'kujton kur ti, m'thirshe Dashuri

Dajren, dajren s'ma ke ble
As kotllën, kyt kotull të re
Kafshoj jetën, si moll e kuqe
Pjal ta dish, unë jam e jemja nuse

[REF.:]
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse
E jemja nuse (E jemja nuse)
E jemja nuse
INFO
Autorë të muzikës dhe autorë të fjalëve të tekstit janë Shkodra Elektronike, teksa kënga vjen me orkestrim nga Shpëtim Saraçi & Markelian Kapidani.