TEKSTESHQIP

Rezarta Smaja
Si N' Andërr
Lyrics

Si mundem me jetu,
pa mujt ty unë me t'kallzu
Se kjo vetmi e randë
që m'ke lanë në shpirt asht tuj mundu
N'paqe tande tash ti fli,
se lotët i kam hesht në shpirt
Ti je fryma që me flet,
ti je zjarri që më djeg
Je dashnia që e kam pasë përjetë
Sa shumë po me mungon,
tash vetëm më ke lanë
Kujt mundem sot unë me i folë,
prej kohë ty jo më s'të kam
Gjithmonë kam me kujtu,
dashnine që ti m'ke dhane
Ndjek Andrren që vjen Tuj mu Shu
Kur zgjohem e ti s'je ma ktu
A ja ja ja a ja ja ja
N'paqe tande tash ti fli,
se lotët i kam hesht në shpirt
Ti je fryma që me flet,
ti je zjarri që më djeg
Je dashnia që e kam pasë perjetë
Sa shumë po më mungon,
njajo dorë që ma s'e kam
Kujt mundem sot unë me i fol,
prej kohësh ti jo ma s'beson
Gjithmonë kam me kujtu,
dashninë që ti m'ke dhanë
Ndjek Andrrën që vjen tuj m'u shu
Kur zgjohem e ti s'je ma k'tu
INFO
Për komponimin dhe për orkestrimin punoi Florent Boshnjaku, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Arjola Zadrima.