TEKSTESHQIP

Romeo Imeraj
Hajde Lule
Lyrics
(Feat. Aldo Musaku)

[Romeo 2x:]
Hajde lule moj lule
Lujma lujma belin e
Hajde lule moj lule
se e çmende djalin e

[Romeo:]
Si qershi mbi tort
Jan kto lulet sot
Me brunet dhe bjondet
Digjet vendi sonte
Djemve u iku zari
Kush do flas i pari
sot do behet nami
Amani amani

[Romeo 2x:]
Hajde lule moj lule
Lujma lujma belin e
Hajde lule moj lule
Se e çmende djalin e

[Aldo:]
Luje luje luje, luje luje luje
Zjarrin tem shuje ti zjarrin tem shuje
Wiski dhe tequila mojito edhe jack
Live ne instagram, facebook e ne snapchat

Gocat tunin belin, djemt cmenen fare
Zjarr na e bojna me rinin shqiptare
Sot po bohet nami, euro dhe dollar
Digje venin o rini se jemi beqar...

[Aldo:]
Lule moj lule me 8 petale
Jena mbledh tgjith ne tu hedh valle
Je ma e mira ti nket mahalle
E krejt djemt ti i cmen fare

[Aldo 2x:]
Luje ti luje,,, moj lule
Se e cmene djalin e

[Aldo:]
Hajde je je moj lule
Lujma lujma lujma belin ee
Hajde je je moj lule
Se e cmene djalin e

[Romeo:]
Hajde lule moj lule
Lujma lujma belin e
Hajde lule moj lule
se e cemnde djalin ee

DËRGOI: