TEKSTESHQIP

Romeo Imeraj
Me Kalove Nga Mendorja
Lyrics

Me kalove nga mendorja me shkrive
Bie darka ne mëngjes une te lagja
Jote pres eshte I cmendur thot
dynjaja me iku djali thot mamaja(×2)

Po kur del ti del ti e pispillosur harroj harroj fare qe jam plevitosur
Se per ty moj jam marrosur
Cnaze ke oppoo te marrte dreqi me gjitheto
Me sfilite per koke tende moj te marrte perendia mendjen (×2)

Ben ca shenja kur te ndjek dhe te ha dhe te djeg vetem ne me renc ne dore ste le pa te vene kuror(×2)
Por kur del ti del ti moj e pispillosur harroj harroj fare qe jam plevitosur

Cnaze ke oppoo te marrte dreqi me gjithto
Me sfilite per koke tende moj te marrte perendia mendjen
Jalla moj se me shkallove me kalove nga mendorja me kalove nga mendorja me shkrive si akullorja (×2)

Cnaze ke oppoo te marrte dreqi me gjithto me sfilite per koke tende moj te marrte perendia mendjen

DËRGOI: