TEKSTESHQIP

Rovena Dilo
Si Zogj Me Cicerima
Lyrics

Nje dit e re po zgjohet
dhe bashk me te nje dashuri
gezimin ton percjellin
Ne rruge ne rruge me mijra sy
Si zogj me cicerima
Lodrojne voglushet ne shtepi
Pertej dritares hapen
Nje diell nje jete nje kaltersi
Me dashurin e madhe si det qe ritet ne qiellin pa re
Me endra ne jete ngarkuar te dy nje dallge plot drite jemi ne..
ME dashurin e madhe si det qe ritet ne qiellin pa re Me endra ne jete ngarkuar te dy nje dallge plot drite jemi ne..
Ne krahun tend mbeshtetem
tek un tek un mbeshtetu ti
Dhe dora mbi femijen
Si mbije te arte mendone ti
Si zogj me cicerima
Lodrojne voglushet ne shtepi
Pertej dritares hapen
Nje diell nje jete nje kaltersi
Me dashurin e madhe si det qe ritet ne qiellin pa re
Me endra ne jete ngarkuar te dy nje dallge plot drite jemi ne..
ME dashurin e madhe si det qe ritet ne qiellin pa re Me endra ne jete ngarkuar te dy nje dallge plot drite jemi ne..

DËRGOI:
INFO
Kompozitor është Aleksandër Peçi, ndërsa orkestrimi është krijuar nga Endri Sina.