TEKSTESHQIP

Rovena Dilo
Ne Do Puthemi
Lyrics

Ne do, ne do
Do pajtohemi dhe do dalim
Ne do, ne do
Njeri-tjetrit do t’ja falim.
Dy here kam gabuar une
Dy here ke gabuar ti
Tani kemi deshire
Qe ne erresire a ne drita
ne te puthemi.

Neeeeeee , kudo qe jemi
Ne do puthemi
Neeeeeee, ckado qe ndodh rreth neve
Ne do puthemi.
Pa ombrelle
ne shi e diell
ne do puthemi.
Dhe pa turp mes njerezve
Ne po puthemi.

Ne do, ne do
Do pajtohemi dhe do dalim
Ne do, ne do
Njeri-tjetrit do t’ja falim.
Sikur vathe ne veshin tim
Puthja eshte zbukurim
Buza shije vere ka
Kemi inspirim.
Dua vetem qe te puthemi.